Sponsoring

Sportplein en het Indoorcentrum Veendam zijn 365 dagen per jaar de ontmoetingsplaatsen van vele sporters, supporters en recreanten in Veendam. Ongeveer twaalf sportverenigingen zijn er thuis, met ruim 2000 leden die dagelijks komen sporten. Mannen, vrouwen, senioren, jeugdleden en recreanten; trainen en spelen er hun wedstrijden in de Sporthal en bezoeken de gezellige Sportkantine.

Jaarlijks worden er diverse initiatieven ontwikkeld die bijdragen tot de verlevendiging van het Indoorcentrum. Naast de organisatie van vele sportieve activiteiten worden er ook andere evenementen als beurzen, tentoonstellingen en feesten georganiseerd, die een groot aantal extra bezoekers (ruim 95.000 per jaar) trekken. Voor u als bedrijf een enorm bereik om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen in ons veelzijdige bedrijf.

Om uw bedrijf, organisatie en/of dienstverlening op een duidelijke en herkenbare wijze te profileren bij deze omvangrijke en sportieve doelgroep, biedt Sportplein u een viertal reclamepakketten aan. Klik hier voor een overzicht van de pakketten. Elk jaar gaat er een vast gedeelte van de reclame opbrengsten naar de sportverenigingen die thuis zijn in het Indoorcentrum Veendam, en het geeft ons de mogelijkheid om door te gaan met het ontwikkelen van sportieve projecten en evenementen voor alle doelgroepen in de gemeente Veendam. Alle sponsormogelijkheden die Sportplein u biedt, zijn hieronder overzichtelijk omschreven.

In het voorjaar van 2011 zal er door Sportplein Indoorcentrum Veendam een sponsoravond worden georganiseerd. Bij voldoende belangstelling vanuit de sponsoren, zal er een gezellige avond worden georganiseerd waar u in contact kunt komen met andere ondernemers uit Veendam en omstreken. U kunt zo op een leuke manier uw netwerk uitbreiden en u blijft op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkeling in de regio. Na een hapje en een drankje in de Sportkantine zal de avond zich voorzetten in de sporthal waar er een groot muziekspektakel zal plaatsvinden.

Sportplein hoopt dat deze advertentie/reclame mogelijkheden uw interesse hebben gewekt en hopen op een voorspoedige samenwerking.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0598 614 281 en vragen naar Fred van loenen.